Nurselin Mutfağı 28 Nisan 2015 Hanım Kebabı Tarifi - Sağlıklı Yaşam

Nurselin Mutfağı 28 Nisan 2015 Hanım Kebabı Tarifi

28 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 28 nisan salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 28 nisan 2015 nurselin mutfağı Hanım Kebabı nasıl yapılır, 28 nisan 2015 nurselin mutfağı Hanım Kebabı tarifi, Hanım Kebabı malzemeleri Hanım Kebabı nasıl pişirilir Hanım Kebabı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Hanım Kebabı, Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı 28.04.2015



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nurselin mutfağı programında yapılacak olan Hanım Kebabı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.


HANIM KEBABI



Malzemeler:
Köfteler için:
500 gr dana kıyma
1,5 bardak kısırlık bulgur
2 kuru soğan
2 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı tuz

Sosu İçin:
5 domates
10 sivri biber
yarım çay bardağı sıvı yağ

Hazırlanışı:
Soğanlar rondoda doğranarak bulgur, kıyma,pul biber, karabiber, ve tuz ile birlikte iyice yoğrulur ve köfteler hazırlanarak sıvı yağda kızartılır.Biberler iri doğranarak sıvı yağda kızartılır. Domateler küçük küçük doğranarak ayrı bir sos tenceresinde pişirilir. Sunum kabına köfteler alınır kenarlarına kızartılan biberler koyulur. Üzerine domates sosu gezdirilerek servis edilir.



Shares

0 yorum:

Yorum Gönder


Top