29 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 29 nisan çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 29 nisan 2015 nurselin mutfağı Et Köftesi nasıl yapılır, 29 nisan 2015 nurselin mutfağı Et Köftesi tarifi, Et Köftesi malzemeleri Et Köftesi nasıl pişirilir Et Köftesi nasıl yapılır, nurselin mutfağı Et Köftesi , Nurselin mutfağı çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı 29.04.2015
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nurselin mutfağı programında yapılacak olan Et Köftesi Tatlısı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
ET KÖFTESİ TARİFİ
Malzemeler:
- 500 g bıçak arası dana eti.
- 2 adet kuru soğan.
- 1 tatlı kaşığı karabiber.
- 1 tatlı kaşığı tuz.
- 3 bardak süt.
- 1 yumurta.
- 1 paket yaş maya.
- 8 bardak un.
Hazırlanışı :
Bıçak arası et bir kaba alınır. İçine soğan rendelenir. Karabiberi ve tuzu atılıp harmanlanır. Geniş bir kaba 1 paket yaş maya ve ılıtılan 3 bardak süt konur. 3 bardak un ilave edilip, cıvık kıvamdayken harmanlanan et konur ve kalan unu eklenerek yoğurulmaya devam edilir. Kıvamı yumuşak olmalıdır. Cevizden biraz daha büyük bezeler alınır. Yuvarlanıp üstünden bastırılır ve bol yağda kızartılır. Sunum tabağına alınır. Yine yağda kızartılan kuru kırmızı biberler ile servis edilir. Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder