Nurselin Mutfağı 3 Temmuz 2015 Haçapuri Tarifi - Sağlıklı Yaşam

Nurselin Mutfağı 3 Temmuz 2015 Haçapuri Tarifi


3 Temmuz 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 3 Temmuz cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 3 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Haçapuri nasıl yapılır, 3 Temmuz 2015 nurselin mutfağı Haçapuri tarifi, Haçapuri malzemeleri Haçapuri nasıl pişirilir Haçapuri nasıl yapılır, nurselin mutfağı Haçapuri, Nurselin mutfağı cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı 3.07.2015

nurselin-mutfagi-hacapuri-tarifi-3-Temmuz-2015
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nurselin mutfağı programında yapılacak olan Haçapuri tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.
 
HAÇAPURİ

Malzemeler :
HAMURU İÇİN.

1 paket kuru maya.
1 yemek kaşığı tuz.
1 bardak ılık su.
Aldığı kadar un.
İÇ HARCI İÇİN.
500 g dana kıyma.
6 adet kuru soğan
6 adet yumurta.
Yarım çay bardağı sıvıyağ.
1 çay kaşığı karabiber.
1 fiske tuz.
ÜZERİ İÇİN.
1 adet yumurta.
Çörek otu
Kuru maya 1 bardak ılık su ile geniş bir kapta karıştırılır. Tuz atılır ve aldığı kadar unla hamuru yoğurulur. Hamurun yarısı dikdörtgen bir cam kaba alınıp yayılır. Bu şekilde iki hamurunda üzeri kapatılıp 30 dakika dinlendirilir.
Sıvı yağı gezdirilen tavada küçük doğranan bol soğan kavrulur. Tuz atılır ve yumuşayınca kıyması konur. Karabiber atılıp ocaktan alınır ve soğumaya bırakılır. Cam kapta mayalanan hamurun üzerine iç harç yayılır. Haşlanıp dilimlenen yumurtalar konur. Yoğurma kabında kalan hamur ile nazik bir şekilde üzeri kapatılır. Son olarak yumurta sürülüp çörekotu serpilir. 180 derecede önceden ısıtılan fırına verilir. Fırından çıkınca dilimlenerek servis edilir.

Nurselin Mutfağı 3 Temmuz 2015 Haçapuri TarifiNurselin Mutfağı 3 Temmuz 2015 Laz Böreği TarifiNurselin Mutfağı 3 Temmuz 2015 Kepir Sarması TarifiNurselin Mutfağı 3 Temmuz 2015 Gürcü Kavurma Tarifi

Shares

0 yorum:

Yorum Gönder


Top