19 Mayıs 2015 Nurselin Mutfağı Peynirli Baklava Tarifi izle Mardin
Peynirli Baklava Tarifi
Malzemeleri:
1 paket baklavalık yufka
İç harcı için:
500 g tuzsuz keçi peyniri
5 yemek kaşığı tereyağ
Şerbeti için:
4 su bardağı şeker
5 bardak su
yarım limon
Yapılışı:
sıvı yağ gezdirilen fırın tepsisinin üzerine 2 adet baklavalık yufka konur ve üzerine eritilen tereyağ gezdirilir 25 Kata gelene kadar bu işlem uygulanır 2 yufkada bir yağlamanız önemlidir 25kata gelince üzerine ufalanan tuzsuz peyniri bırakılır ve 25 kat yufka ile üzeri kapatılır Börek dilimleri gibi büyük dilimler kesilir Son olarak yine eritilen tereyağ gezdirilip 180 derecede fırına verilir
5 bardak şekere 4 bardak su ile pişirilip yarım limon sıkılan şerbeti soğutulduktan sonra fırından çıkıp kaynarlığını atan baklavaya gezdirilir
19 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, nurselin mutfağı izle, 19 Mayıs salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı Mardin hangi kanalda, 19 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Peynirli Baklava nasıl yapılır, 19 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Peynirli Baklava tarifi, Peynirli Baklava malzemeleri, Peynirli Baklava nasıl yapılır, nurselin mutfağı Peynirli Baklava, Peynirli Baklava nasıl pişirilir,Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı Mardin 19052015 Peynirli Baklava
0 yorum:
Yorum Gönder