Bugün Ardanın Mutfağı nda Kremalı Mantarlı Et Tarifini izledik, ekranlarda izlediğimiz tarif:
Kremalı Mantarlı Et Tarifi
Malzemeleri:
300 gram dana bonfile
15-20 adet kültür mantarı
2-3 diş sarımsak
2 su bardağı krema
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Bonfileleri ince uzun şeritler halinde kesin. Mantarları ince kesin. Sarımsağı kıyın. Bir tavaya zeytinyağı ekleyip kızdırın. Mantarı ilave edip dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin. Sarımsakları ekleyin, kavurun. Krema ve baharatları ekleyip 5-10 dakika kısık ateşte tıkırdatın. Ayrı bir tavada, tava iyice kızdıktan sonra tuz ve karabiberle lezzetlendirdiğiniz etleri dışları iyice renk alıncaya kadar pişirin ve sıcak servis edin.
30 Mayıs 2015 ardanın mutfağı Kremalı Mantarlı Et tarifleri, izle ardanın mutfağı izle, ardanın mutfağında ne yapıldı, bugün ardanın mutfağında ne yapıldı, 30 Mayıs cumartesi ardanın mutfağında bugün ne yapıldı, ardanın mutfağı hangi kanalda, 30 Mayıs 2015 ardanın mutfağı Kremalı Mantarlı Et naasıl yapılır, 30 Mayıs 2015 ardanın mutfağı tarifi, malzemeleri, Kremalı Mantarlı Et nasıl pişirilir, nasıl yapılır, ardanın mutfağı, ardanın mutfağı pazar yemekleri, ardanın Mutfağı izle 30.05.2015
0 yorum:
Yorum Gönder