Ardanın Mutfağı Kıymalı Bohça Çöreği Tarifi 3 Mayıs 2015 - Sağlıklı Yaşam

Ardanın Mutfağı Kıymalı Bohça Çöreği Tarifi 3 Mayıs 2015




3 Mayıs 2015 pazar günü Ardanın Mutfağın da Kıymalı Bohça Çöreği Tarifi ekranlara geldi.


Kıymalı Bohça Çöreği Tarifi

Malzemeleri:

Hamuru için:
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı kuru maya
3 yemek kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
1 çay bardağı zeytinyağı
4 su bardağı un
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker


İç harç için:
200 gr kıyma
1 adet sivri biber
1 adet domates
2 adet soğan
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
Tuz
Karabiber
Ayçiçeği yağı – kızartmak için

Hazırlanışı:
Hamur için olan tüm malzemeleri yoğurun ve iki saat mayalandırın.
Ardından iç harç için olan sebzeleri küçük doğrayın.
Bir tavaya zeytinyağı ekleyip önce soğanı kavurun. Ardından biberi ekleyip tamamen pişinceye kadar kavurmaya devam edin. Kıymayı ilave edin ve pişinceye kadar çevirin.Biber salçası, tuz ve karabiberi harca ilave edip, salçanın kokusu çıkana kadar kavurun.
Domatesleri soyup doğrayın, tavaya ekleyip, karıştırın.
Son olarak ateşten alıp, maydanoz, kırmızı toz biber ekleyin, karıştırın, soğutun.
Hamur mayalandığında ceviz büyüklüğünde parçalar alın, merdane ile inceltin ve iç harçtan doldurup yuvarlak toplar şeklinde kapatın.
Kızgın derin yağda kızartın ve 5-10 dakika dinlendirip servis edin.


5 Mayıs 2015 Ardanın Mutfağı Kıymalı Bohça Çöreği tarifleri izle ardanın mutfağı izle, ardanın mutfağında ne yapıldı, bugün tv8 ardanın mutfağında ne yapıldı, 5 Mayıs pazar ardanın mutfağında bugün ne yapıldı, ardanın mutfağı hangi kanalda, 5 Mayıs 2015 ardanın mutfağı Kıymalı Bohça Çöreği nasıl yapılır, 5 Mayıs 2015 ardanın mutfağı tarifi, malzemeleri,Kıymalı Bohça Çöreği nasıl pişirilir, nasıl yapılır, ardanın mutfağı, ardanın mutfağı pazar yemekleri, ardanın Mutfağı izle 5.05.2015 Kıymalı Bohça Çöreği

Shares

0 yorum:

Yorum Gönder


Top