Kabak Pay Tarifi
Malzemeler:
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet soğan - julyen
2 adet kabak – yuvarlak doğranmış
1 adet sarı biber – julyen doğranmış
8-10 adet mantar
yarım bağ dereotu
1 tutam kuru kekik
Tuz
Karabiber
1 su bardağı beyaz peynir – rende
3 adet yumurta
4 yemek kaşığı un
Hazırlanışı:
Tavaya tereyağını koyun ve eritin, sırasıyla biber, soğan, kabak ve mantarları ilave edip iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
Tavayı kenara alıp kıyılmış dereotu, kuru kekik, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
Ayrı bir kasede yumurta, peynir ve unu karıştırın. Ardından içine tavada pişirdiğiniz sebzeleri ekleyip iyice harmanlayın.
Fırın kabınıza döküp 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin.
Ardanın mutfağı izle, ardanın mutfağı 10 Mayıs 2015, Kabak Pay tarifi ardanın mutfağı, ardanın mutfağı Kabak Pay tarifi, Arda’nın Mutfağı,
0 yorum:
Yorum Gönder