Nurselin Mutfağı 1 Mayıs 2015 Mangalda Ciğer Tarifi - Sağlıklı Yaşam

Nurselin Mutfağı 1 Mayıs 2015 Mangalda Ciğer Tarifi


1 mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 1 mayıs cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 1 mayıs 2015 nurselin mutfağı Mangalda Ciğer nasıl yapılır, 1 mayıs 2015 nurselin mutfağı Mangalda Ciğer tarifi, Mangalda Ciğer malzemeleri Mangalda Ciğer nasıl pişirilir Mangalda Ciğer nasıl yapılır, nurselin mutfağı Mangalda Ciğer, Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı 1.05.2015

 



 

Hafta içi her gün Nurselin Mutfağında ekranda yayınlanan yemek tariflerini buradan takip edebilirisiniz. Nurselin Mutfağında Mangalda Ciğer Malzemeleri ve tarifi.

 

MANGALDA CİĞER

 

Malzemeleri:

 

- 1 kuzu ciğeri.
- 250 gram kuyruk yağı.
- 250 gram arpacık soğan.
- 4 adet kuru soğan.
- 1 yemek kaşığı sumak tozu.
- 1 tutam maydanoz.
- 1 tatlı kaşığı tuz.

 

Hazırlanışı :
Kuzu ciğeri ve kuyruk yağı kuşbaşı olarak doğranır. 2 adet ciğer 1 adet kuyruk yağı olarak sırayla şişlere geçirilir. Aynı şekilde kabuğu alınan arpacık soğanlar da şişe geçirilip mangalda pişirilir.Kuru soğanlar piyazlık doğranıp tuzla ovulur. Sumak tuzu eklenir ve doğranan maydanozla harmanlanır. Pişen ciğerlerin yanında servis edilir.

Shares

0 yorum:

Yorum Gönder


Top