7 Mayıs 2015 Nurselin Mutfağı Sarımsaklı Aş Tarifi izle Adıyaman - Sağlıklı Yaşam

7 Mayıs 2015 Nurselin Mutfağı Sarımsaklı Aş Tarifi izle Adıyaman

7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, nurselin mutfağı izle, 7 Mayıs perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Sarımsaklı Aş nasıl yapılır, 7 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Sarımsaklı Aş tarifi, Sarımsaklı Aş malzemeleri, Sarımsaklı Aş nasıl yapılır, nurselin mutfağı Sarımsaklı Aş, Sarımsaklı Aş nasıl pişirilir,Nurselin mutfağı perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı 7.05.2015 Sarımsaklı Aş



7 Mayıs 2015 de Nurselin mutfağı yemek programında yapılacak olan Adıyaman yöresinden Sarımsaklı Aş tarifi izle yayınlandıktan hemen sonra. Blogumuzda sizinle paylaşıyoruz. Nurselin Mutfağında hafta içi her gün birbirinden lezzetli tariflere yer veriliyor. Programlarında yöresel tariflere ağırlık verilmesi ilgiyi artırıyor. Türkiyenin bir çok ilinden yemek tarifleri Nurselin Mutfağında izleyebilirsiniz.

Sarımsaklı Aş Tarifi izle

Malzemeleri:
- 1 bütün tavuk.
- 4 su bardağı bulgur.
- 2 baş sarımsak.
- 1 adet havuç.
- 1 adet kuru soğan.
- 1 tutam maydanoz.
- 1 yemek kaşığı tuz.
- 1 çay kaşığı karabiber.

Sosu içim:
- 2 yemek kaşığı tereyağ.
- yarım çay bardağı sıvıyağ.
- 1 çay kaşığı karabiber.

Üzeri için:
- 1 tutam maydanoz.

Hazırlanışı:
-Bütün tavuk düdüklü tencereye alınır. Aromasını vermesi için 1 havuç, 1 soğan ve maydanoz eklenir.tuzu atılıp suyu konur ve kapağı kapatılıp haşlanmaya bırakılır. Haşlanan tavuk didiklenir ve suyuda süzülerek pilav tenceresine alınır. Kaynayınca bulguru bırakılır. Tuzu ve karabiberi atılıp pilavı pişirilir.
- Pilav sunum tabağına alınır. Üzerine eritilen tereyağı gezdirilir. Didiklenen tavuklar üzerine konur ve maydanozla süslenerek servis edilir.

Shares

0 yorum:

Yorum Gönder


Top