Nurselin Mutfağı 28 Haziran Kıymalı Su Böreği Tarifi izle Konya 28.06.2015 - Sağlıklı Yaşam

Nurselin Mutfağı 28 Haziran Kıymalı Su Böreği Tarifi izle Konya 28.06.2015




Nurselin Mutfağı 28 Haziran Kıymalı Su Böreği Tarifi izle  Konya 28.06.2015
28 Haziran Nurselin mutfağı yemek tarifi showtv programında yapılacak olan  yöresinden Kıymalı Su Böreği Tarifi  izle yayınlandıktan az sonra. Sitemizde sizinle gösteriyoruz.. Nurselin Mutfağında hafta içinde saat 12:00 de birbirinden farklı tariflere yer veriliyor. Nurselin mutfağı yemek tarifi programında yöresel tariflere ağırlık verilmesi ilgiyi artırıyor. Ülkemizin bir çok ilinden yemek tariflerini Nurselin Mutfağında izleyebilirsiniz.Bu gün nurselin mutfağında yapılan yemek tariflerini  yöresinden.  tarzı verilen yemek tarifleri televizyonda izledik..Kıymalı Su Böreği Tarifi
Nurselin Mutfağı yemek tarifi programı show tv de Nursel Ergin tarafından sunulmakta. Nursel Erginin sunumunda şimdiki bölümde  ilinden tariflerin nasıl hazırlandığı hazırlanışını ve yapılışını izledikten sonra blogdan sizlerle tarifleri paylaşıyoruz. Kıymalı Su Böreği Tarifi

Kıymalı Su Böreği Tarifi izle

Malzemeleri:
HAMURU İÇİN.
4,5 su bardağı un.
2 su bardağı un.
6 adet yumurta.
1 fiske tuz.
Su.
İÇ HARCI İÇİN. 
700 g dana kıyma.
3 adet kuru soğan.
Yarım demet maydanoz.
Yarım çay bardağı sıvıyağ.
Karabiber.
Kimyon
Tuz.
Un geniş bir kaba alınır. Tuz atılır. 6 adet yumurta kırılır. 2 yumurta kabuğunda su bırakılır. Ortalama 4,5 bardak unla hamur yoğurulur.
Kıyma tavayA alınır. Üzerine sıvıyağ gezdirilir. Kavrulunca soğanları bırakılır. Karabiberi, tuzu ve kimyonu atılıp ocaktan alınır. Doğranan maydanozla harmanlanıp iç harcı hazırlanır ve soğumaya bırakılır.
Yoğurulan hamurdan 8 beze elde edilir. Büyükce açılır. Her biri teker teker tuz atılan bol sıcak suda 1 2 dakika haşlanır. Kevgirle sudan alınır alınmaz soğuk suya batırılarak şoklanır. (soğuk suyun ılınınca değiştirilmesi püf noktasıdır)(kolay olması için yufkaları 4'e bölerek haşlayabilirsiniz) haşlanan 4 yufka aralarına eritilen tereyağ ve sıvıyağ karışımı sürülerek yağlanan fırın tepsisine üstüste dizilir. Soğuyan iç harç konur ve diğer 4 yufkaya aynı işlem uygulanarak üzeri kapatılır. Ocakta çevrilerek arkalı önlü ve ya fırında pişirebilir, dilimleyerek servise alabilirsiniz.


bugün nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağında ne yapıldı Kıymalı Su Böreği Tarifi nurselin mutfağı hangi kanalda Nurselin Mutfağı 28.06.2015 Nurselin Mutfağı 28.06.2015 Nurselin Mutfağı 28.06.2015 bugün nurselin Kıymalı Su Böreği Tarifi mutfağında ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin Mutfağı 28.06.2015 Nurselin Mutfağı 28.06.2015 bugün nurselin mutfağında ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin Mutfağı 28.06.2015 Nurselin Mutfağı 28.06.2015 nasıl yapılır 28 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri Kıymalı Su Böreği Tarifi Konya

Shares

0 yorum:

Yorum Gönder


Top